סופלה (תפיחה) כרובית

סופלה כרובית יהודית לוטואק

4 מנות

זמן ההכנה: 20 דקות

זמן אפייה: 40 דקות

מצרכים:

200 גר' גבינת שמנת

2 ביצים

40 גר' גבינה מגוררת

600 גר' כרובית

אגוז מוסקט

מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

יש להפריד את פרחי הכרובית ולשטוף אותם במים קרים. מניחים אותם בסיר אידוי ומבשלים אותם עד שהם רכים. מסננים ומשאירים בצד.

מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.

בקערת מעבד המזון מניחים את פרחי הכרובית, יחד עם גבינת השמנת והחלמונים. טוחנים יחד עד קבלת מרקם חלק. מוסיפים את הגבינה המגוררת ומתבלים באגוז מוסקט, מלח ופלפל לפי הטעם. מעבירים לקערת ערבוב.

מקציפים את החלבונים עד קבלת קצף יציב. מוסיפים את קצף החלבונים לתערובת הכרובית ומקפלים אותו בעדינות.

משמנים קערה עם דופן גבוהה (אפשרי גם בקערות אישיות )ושופכים לתוכה את תערובת הכרובית. מכניסים לתנור ואופים בין 25 דקות עד 30 דקות עד שהמרקם זהוב ותפוח. מומלץ לא לפתוח את דלת התנור בזמן האפייה שהתפיחה לא תצנח.

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 131
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

משחקי חשיבה במבצע - מודעה
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן