Page 14 - medorledor52
P. 14
פינת הטעמים של יהודית
אופן ההכנה: סופגניות
צרפתיות
יש לערבב בקערה את הקמח עם אבקת האפיה והסוכר.
להוסיף את הביצים ,החמאה והרום .לערבב היטב .אפשר Bugnes
להכין במערבל המזון. מצרכים ל 16 :מנות
זמן ההכנה 20 :דקות
יש לכסות את הקערה ולהניח בצד כשלוש שעות (להתפחה). זמן ההתפחה 3 :שעות
לאחר מכן יש ליצור כדור .אם הבצק רטוב מוסיפים מעט זמן אפיה :שעה וחצי
קמח עד שהבצק גמיש ולא דביק .על משטח העבודה מפזרים
מעט קמח ומרדדים את הבצק .יוצרים בעזרת גלגלת שיניים מצרכים:
מעוינים בגודל של 6ס"מ על 3או אפשר צורה אחרת כמו
300גר' קמח
רצועות. 75גר' סוכר
1אבקת אפיה
מחממים בסיר שמן לחום של 170מעלות .זורקים חלק 2כפות רום (המשקה)
מהמעוינים לשמן וכש המעוין מתחיל להיות זהוב הופכים 50גר' חמאה רכה
לצד השני בערך דקה בכל צד .מוציאים ומניחים על נייר סופג.
3ביצים
לאחר מכן מפזרים אבקת סוכר. אבקת סוכר לקישוט
14