סלט מלון, גבינת מוצרלה ובזיליקום

6 מנות
זמן ההכנה: 15 דקות
מצרכים:
1 מלון
250 גר' כדורי גבינת מוצרלה (קטנים)
10 עלי בזיליקום
3 כפות שמן זית
1/2 כפית עשבי תיבול מפרובנס
מלח ופלפל גרוס
אופן ההכנה:
יש לחצות את המלון לשניים ולרוקן אותו מהגלעינים. בעזרת כף פריזיאן יוצרים כדורים מהמלון ומניחים בקערה. מוסיפים את כדורי גבינת מוצרלה. חותכים דק את עלי הבזיליקום ומוסיפים מעל. מפזרים מעל את עשבי פרובנס ואת שמן הזית, ממליחים ומפלפלים. מערבבים כדי שכל הטעמים יתמזגו. טועמים ואם יש צורך מתקנים את התיבול. מקררים כשעתיים.

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 135
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

משחקי חשיבה במבצע - מודעה
עינת בכור - רוצה לנהל בראש שקט?
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן