6 מנות
זמן ההכנה: 15 דקות
מצרכים:
1 מלון
250 גר' כדורי גבינת מוצרלה (קטנים)
10 עלי בזיליקום
3 כפות שמן זית
1/2 כפית עשבי תיבול מפרובנס
מלח ופלפל גרוס
אופן ההכנה:
יש לחצות את המלון לשניים ולרוקן אותו מהגלעינים. בעזרת כף פריזיאן יוצרים כדורים מהמלון ומניחים בקערה. מוסיפים את כדורי גבינת מוצרלה. חותכים דק את עלי הבזיליקום ומוסיפים מעל. מפזרים מעל את עשבי פרובנס ואת שמן הזית, ממליחים ומפלפלים. מערבבים כדי שכל הטעמים יתמזגו. טועמים ואם יש צורך מתקנים את התיבול. מקררים כשעתיים.
סלט מלון, גבינת מוצרלה ובזיליקום
- לחצו לקריאת עוד מאמרים של >> כללי, סלטים, סלטים וירקות