סלט מלון, גבינת מוצרלה ובזיליקום

6 מנות
זמן ההכנה: 15 דקות
מצרכים:
1 מלון
250 גר' כדורי גבינת מוצרלה (קטנים)
10 עלי בזיליקום
3 כפות שמן זית
1/2 כפית עשבי תיבול מפרובנס
מלח ופלפל גרוס
אופן ההכנה:
יש לחצות את המלון לשניים ולרוקן אותו מהגלעינים. בעזרת כף פריזיאן יוצרים כדורים מהמלון ומניחים בקערה. מוסיפים את כדורי גבינת מוצרלה. חותכים דק את עלי הבזיליקום ומוסיפים מעל. מפזרים מעל את עשבי פרובנס ואת שמן הזית, ממליחים ומפלפלים. מערבבים כדי שכל הטעמים יתמזגו. טועמים ואם יש צורך מתקנים את התיבול. מקררים כשעתיים.

שתפו את הפוסט

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

השארת תגובה

גיליון החודש
שער מגזין 97
המלצות החודש
פרסומות
צור קשר
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן