סלט מלון, גבינת מוצרלה ובזיליקום

6 מנות
זמן ההכנה: 15 דקות
מצרכים:
1 מלון
250 גר' כדורי גבינת מוצרלה (קטנים)
10 עלי בזיליקום
3 כפות שמן זית
1/2 כפית עשבי תיבול מפרובנס
מלח ופלפל גרוס
אופן ההכנה:
יש לחצות את המלון לשניים ולרוקן אותו מהגלעינים. בעזרת כף פריזיאן יוצרים כדורים מהמלון ומניחים בקערה. מוסיפים את כדורי גבינת מוצרלה. חותכים דק את עלי הבזיליקום ומוסיפים מעל. מפזרים מעל את עשבי פרובנס ואת שמן הזית, ממליחים ומפלפלים. מערבבים כדי שכל הטעמים יתמזגו. טועמים ואם יש צורך מתקנים את התיבול. מקררים כשעתיים.

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

גיליון החודש
שער מגזין 107
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
הכל מתחיל בך - הקול הגברי - באנר פרסום לקבוצת פייסבוק
סיגל גבאי, מלווה להתפתחות מקצועית ואישית, מאמנת מוסמכת, מאסטר ל- NLP.
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן