Page 16 - medorledor_62
P. 16
פינת הטעמים של יהודית
ההכנה: מאפה בצק עלים עם
תפוחים ומנגו
מחממים את התנור לחום של 180מעלות ()6
מקלפים את התפוחים וחותכים אותם לקוביות. מצרכים ל 4 :מנות
זמן הכנה 15 :דקות
מקלפים את המנגו וחותכים גם לקוביות. זמן אפיה 20 :דקות
את בצק העלים מניחים על משטח עבודה וחותכים אותו
מצרכים:
לארבעה ריבועים שווים. 250גר' בצק עלים
מניחים על כל ריבוע בצק קוביות תפוחים ומנגו כך שנוכל 300גר' תפוחי עץ
בהמשך לסגור את הריבוע כמ מעטפה. 300גר' מנגו
בקערה מניחים חלמון של ביצה עם השמנת ,השקדים 30גר' שקדים טחונים
2כפות שמנת ( 42%קרם פרש )
הטחונים והסוכר .מערבבים היטב עד קבלת מרקם אחיד.
שופכים מתערובת זו מעל הפירות. 40גר' סוכר
2ביצים
מפרידים בין החלמון לחלבון (הביצה השנייה)
סוגרים את את הריבועים ובעזת החלבון מהדקים את שולי
הבצק.
מניחים את המעטפות שנוצרו על תבנית משומנת ובעזרת
מברשת מברישים מהחלמון כל ריבוע.
אופים במשך עשרים דקות.
ניתן להגיש כשלצידם קולי פטל.
16