Page 14 - medorledor_62
P. 14
פינת הטעמים של יהודית
מאת :יהודת לוטואק 054-7388825
ההכנה: דג באס בנוסח בסקי
יש לחתוך את הפלפלים לקוביות ,לפרוס דק את הבצל ואת מצרכים ל 4 :מנות
שיני השום . זמן הכנה 10 :דקות
זמן בישול 15 :שעות
בסיר סוטאג' מחממים את שמן הזית ומוסיפים את הבצל ואת זמן אפיה 20 :דקות
השום ומזהיבים .מוסיפים את קוביות הפלפלים ומקפיצים.
מצרכים:
מקלפים את עגבניות וחותכים אותן לחתיכות .מוסיפים אותן 3עלי דפנה
לסיר יחד עם רסק העבניות ,עלי דפנה ,הבוקה גרני. 1בוקה גרני (כרישה ,טימין ,עלה דפנה ,פטרוזיליה )
מתבלים עם הפפריקה והפלפל קאייון לפי הטעם.
1בצל
מנמיכים את האש ומבשלים כ 15-דקות כשמדי פעם 2שיני שום
מערבבים. 2כפות שמן זית
מוסיפים את המים ,מביאים לרתיחה ומנמיכים את אש. פפריקה
ממשיכים לבשל תוך בעבוע קל .מדי פעם מערבבים עד פלפל קייאן
1פלפל ירוק
קבלת מרקם סמיך. 1פלפל צהוב
מחממים תנור לחום של 210מעלות ( )7מניחים את פילה 1פלפל אדום
1קופסא רסק עגבניות
הבס בתבנית ושופכים מעל את הרוטב. 3עגבניות
אופים במשך עשרים דקות. 1/2ליטר מים
4פילה באס
14