Page 28 - medorledor88
P. 28
פינת הטעמים של יהודית לוטואק 054-7388825
צילום :אלכס דונין
ההכנה: טרין שוקולד תפוזים
יש לחתוך את קליפות התפוזים לקוביות קטנות .לשים אותם
מצרכים ל 8 :מנות
בקערה ולהוסיף את ליקר התפוזים .מניחים בצד. זמן הכנה 30 :דקות
מחממים מחבת ושופכים בה את אבקת השקדים .מערבבים זמן בישול 5 :דקות
זמן קירור :לפחות 12שעות
(זהירות שלא לשרוף) .שופכים לקערה ומצננים.
בסיר שמים את קוביות השוקולד עם החמאה .וממיסים תוך כדי מצרכים:
400גר' שוקולד מריר
ערבוב .שמים בצד לצינון. 125גר' אבקת שקדים
מכינים קצפת ותוך כדי מוסיפים את אבקת הסוכר. 200גר' קליפות תפוז מסוכרות
מערבבים את השוקולד המומס עם אבקת השקדים ואת
קליפות התפוזים .מקפלים לתוך המסה את הקצפת. 150גר' חמאה
מרפדים תבנית אינגליש קייק עם ניילון נצמד בגודל גדול יותר 200מ"ל שמנת מתוקה ()38%
מהתבנית. 40גר' אבקת סוכר
שופכים פנימה את המסה וסוגרים מעל .מקררים לפחות 12 4כפות ליקר תפוזים
שעות. 28
שמים את הטרין בצלחת הגשה ופורסים אותה .מגישים כשהטרין
קרה מאוד.