Page 28 - medorledor88
P. 28

‫פינת הטעמים של יהודית לוטואק ‪054-7388825‬‬

‫צילום‪ :‬אלכס דונין‬

                                                  ‫ההכנה‪:‬‬   ‫טרין שוקולד תפוזים‬
‫יש לחתוך את קליפות התפוזים לקוביות קטנות‪ .‬לשים אותם‬
                                                                                       ‫מצרכים ל‪ 8 :‬מנות‬
            ‫בקערה ולהוסיף את ליקר התפוזים‪ .‬מניחים בצד‪.‬‬                                ‫זמן הכנה‪ 30 :‬דקות‬
‫מחממים מחבת ושופכים בה את אבקת השקדים‪ .‬מערבבים‬                                         ‫זמן בישול‪ 5 :‬דקות‬
                                                                               ‫זמן קירור‪ :‬לפחות ‪ 12‬שעות‬
             ‫(זהירות שלא לשרוף)‪ .‬שופכים לקערה ומצננים‪.‬‬
‫בסיר שמים את קוביות השוקולד עם החמאה‪ .‬וממיסים תוך כדי‬                                            ‫מצרכים‪:‬‬
                                                                                     ‫‪ 400‬גר' שוקולד מריר‬
                                  ‫ערבוב‪ .‬שמים בצד לצינון‪.‬‬                           ‫‪ 125‬גר' אבקת שקדים‬
          ‫מכינים קצפת ותוך כדי מוסיפים את אבקת הסוכר‪.‬‬                       ‫‪ 200‬גר' קליפות תפוז מסוכרות‬
‫מערבבים את השוקולד המומס עם אבקת השקדים ואת‬
         ‫קליפות התפוזים‪ .‬מקפלים לתוך המסה את הקצפת‪.‬‬                                         ‫‪ 150‬גר' חמאה‬
‫מרפדים תבנית אינגליש קייק עם ניילון נצמד בגודל גדול יותר‬                     ‫‪ 200‬מ"ל שמנת מתוקה (‪)38%‬‬

                                                ‫מהתבנית‪.‬‬                                ‫‪ 40‬גר' אבקת סוכר‬
‫שופכים פנימה את המסה וסוגרים מעל‪ .‬מקררים לפחות ‪12‬‬                                     ‫‪ 4‬כפות ליקר תפוזים‬

                                                    ‫שעות‪.‬‬                                                ‫‪28‬‬
‫שמים את הטרין בצלחת הגשה ופורסים אותה‪ .‬מגישים כשהטרין‬

                                                ‫קרה מאוד‪.‬‬
   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33