Page 27 - medorledor88
P. 27
מגזין מדור לדור
ההכנה: תבשיל של
מקלפים את תפוחי האדמה ,שוטפים וחותכים אותם .במחבת תפוחי אדמה וערמונים
מחממים את השמן .כשהשמן חם מוסיפים את חתיכות תפוחי
האדמה ,ממליחים ומפלפלים .מערבבים .מקלפים את שן השום מנה מאזור של אוברן ()Auvergne
וקוצצים אותה .מוסיפים למחבת .שוטפים את הפטרוזיליה מנה חורפית ומאוד מנחמת .אפשר להגיש
וקוצצים אותה .מוסיפים למחבת ומערבבים שוב .ממשיכים
לצד סלט חסה.
לבשל עוד כחצי שעה או עד שתפוחי האדמה זהובים היטב.
מוסיפים את הערמונים ,מערבבים ואז תוך כדי ערבוב מוסיפים מצרכים ל 4 :מנות
את הגבינה כך שהיא תעטוף את כל תפוחי האדמה .כל זה זמן הכנה 30 :דקות
זמן בישול 40 :דקות
נעשה על אש נמוכה.
לבסוף מוסיפים את השמנת ומערבבים שוב .מגישים מיד. מצרכים:
800גר' תפוחי אדמה
27
1שן שום
1חבילה קטנה של פטרוזיליה
300גר' גבינה צהובה מגוררת
50גר' של קרם פרש (שמנת )42%
200גר' ערמונים ( 2חבילות)
2כפות שמן תירס
מלח ופלפל גרוס
גיליון 88