Page 32 - medorledor71
P. 32

‫פינת הטעמים של יהודית לוטואק ‪054-7388825‬‬

                                                                 ‫יום הגלידה‬

                                         ‫ההכנה‪:‬‬              ‫אפרסקים‬
                                                           ‫נוסח מלבה‬
‫לקלף את האפרסקים‪ ,‬לחצות אותם לחצי ולהוציא את הגלעין‪.‬‬     ‫(‪)Peches Melba‬‬
‫להניח בסיר את הסוכר‪ ,‬המים‪ ,‬קליפת הלימון והברנדי‪ .‬להביא‬
                                                                  ‫מצרכים ל‪ 6 :‬מנות‬
                            ‫לרתיחה על מנת ליצור סירופ‪.‬‬          ‫זמן הכנה‪ 15 :‬דקות‬
    ‫לבשל בסירופ את האפרסקים כ ‪ 5 -‬דקות‪ .‬להוציא ולסנן‪.‬‬            ‫זמן בישול‪ 5 :‬דקות‬

‫לפני ההגשה שמים בקערות אישיות גלידת וניל‪ ,‬מניחים מעל‬                         ‫מצרכים‪:‬‬
‫‪ 2‬חצאי אפרסקים‪ .‬מחממים את ריבת פירות היער על מנת‬                            ‫‪ 6‬אפרסקים‬
‫שתהיה נוזלית‪ .‬זולגים ממנה על האפרסקים‪ ,‬זורעים מעל‬                          ‫‪ 150‬גר' סוכר‬
                                                                          ‫‪ 1/2‬ליטר מים‬
                        ‫שבבי שקדים ומניחים קצפת מעל‪.‬‬                      ‫‪ 50‬גר' שקדים‬
                                                 ‫בתאבון‬                       ‫גלידת וניל‬
                                                                         ‫ריבת פירות יער‬
                                                                          ‫שמנת מתוקה‬
                                                                      ‫‪ 2‬שקיות סוכר וניל‬

                                                                               ‫כף ברנדי‬
                                                                            ‫קליפת לימון‬

                                                                                       ‫‪32‬‬
   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37