Page 32 - medorledor71
P. 32
פינת הטעמים של יהודית לוטואק 054-7388825
יום הגלידה
ההכנה: אפרסקים
נוסח מלבה
לקלף את האפרסקים ,לחצות אותם לחצי ולהוציא את הגלעין. ()Peches Melba
להניח בסיר את הסוכר ,המים ,קליפת הלימון והברנדי .להביא
מצרכים ל 6 :מנות
לרתיחה על מנת ליצור סירופ. זמן הכנה 15 :דקות
לבשל בסירופ את האפרסקים כ 5 -דקות .להוציא ולסנן. זמן בישול 5 :דקות
לפני ההגשה שמים בקערות אישיות גלידת וניל ,מניחים מעל מצרכים:
2חצאי אפרסקים .מחממים את ריבת פירות היער על מנת 6אפרסקים
שתהיה נוזלית .זולגים ממנה על האפרסקים ,זורעים מעל 150גר' סוכר
1/2ליטר מים
שבבי שקדים ומניחים קצפת מעל. 50גר' שקדים
בתאבון גלידת וניל
ריבת פירות יער
שמנת מתוקה
2שקיות סוכר וניל
כף ברנדי
קליפת לימון
32