Page 31 - medorledor71
P. 31
מגזין מדור לדור
יום השוקולד
הכנה: קרם שוקולד בטעם וויסקי
וקפה עם קציפת וויסקי
לקרם השוקולד: וקפה
מחממים את השמנת בסיר ומביאים לרתיחה .מסירים מן
האש ומוסיפים את השוקולד ,מערבבים עד שהשוקולד נמס. מצרכים ל 6 :מנות
מוסיפים את הקפה ואת הוויסקי .מערבבים עד קבלת קרם זמן הכנה 15 :דקות
חלק ומבריק. מצרכים:
יוצקים לקערות או לכוסות .מכניסים למקרר עד ההגשה. לקרם שוקולד:
1וחצי מיכל שמנת מתוקה
לקציפת הקפה והוויסקי: 300גר' שוקולד מריר חתוך לקוביות
לפני ההגשה מקציפים את השמנת. (ניתן לערבב סוגי שוקולד באחוזים שונים)
מערבבים את הקפה עם המים והוויסקי. כף נס קפה מגורען
מוסיפים את סוכר הוניל לקצפת ,לאט ותוך כדי קיפול, 3כפות וויסקי
מוסיפים את הקפה עם הוויסקי לקצפת .כשהמקצפת יציבה,
למקצפת:
מכניסים אותה לשקית זילוף. 1שמנת מתוקה
מוציאים מן הקירור את כוסות עם הקרם שוקולד ומזליפים 2כפות נס קפה מגורען עם שתי כפיות מים
מעליו את הקצפת. 1כפית וויסקי
2שקיות סוכר ונילה
ניתן לפזר מעל הקצפת אבקת קקאו.
בתאבון !
גיליון 31 71