Page 15 - medorledor08
P. 15
אנגליש קייק עם דובדבנים
אופן ההכנה: מצרכים:
שמים את הדובדבנים בקערה ומוסיפים את הברנדי. 300גר' קמח
משאירים בצד כל הלילה. 250גר' סוכר
250גר' חמאה רכה
מחממים תנור לחום נמוך ( 150מעלות) 200גר' דובדבנים מסוכרים
בקערת המערבל שמים יחד את החמאה הרכה והסוכר 1שקית אבקת אפיה ( 10גר')
ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק .מוסיפים את הביצים
אחת אחרי השנייה תוך כדי ערבול .מוסיפים את הקמח 6ביצים
1/3כוס ברנדי
בבת אחד ומערבלים במשך 5דקות במהירות גבוהה.
מעבירים לקערה ומוסיפים את הדובדבנים בלי הנוזלים
ואת אבקת אפיה .מערבבים היטב .
משמנים תבנית אנגליש קייק .מעבירים את התערובת
לתבנית.
אופים כ 10-דקות בחום נמוך ואז אופים בחום של 180
מעלות עוד 35דקות .העוגה מוכנה כאשר מכניסים קיסם
והוא יוצא יבש .
בתיאבון!!!
אנגליש קייק עם דובדבנים צלי בקר בערמונים ובפטריות יער
15
אופן ההכנה: מצרכים:
שמים את הדובדבנים בקערה ומוסיפים את הברנדי. 300גר' קמח
משאירים בצד כל הלילה. 250גר' סוכר
250גר' חמאה רכה
מחממים תנור לחום נמוך ( 150מעלות) 200גר' דובדבנים מסוכרים
בקערת המערבל שמים יחד את החמאה הרכה והסוכר 1שקית אבקת אפיה ( 10גר')
ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק .מוסיפים את הביצים
אחת אחרי השנייה תוך כדי ערבול .מוסיפים את הקמח 6ביצים
1/3כוס ברנדי
בבת אחד ומערבלים במשך 5דקות במהירות גבוהה.
מעבירים לקערה ומוסיפים את הדובדבנים בלי הנוזלים
ואת אבקת אפיה .מערבבים היטב .
משמנים תבנית אנגליש קייק .מעבירים את התערובת
לתבנית.
אופים כ 10-דקות בחום נמוך ואז אופים בחום של 180
מעלות עוד 35דקות .העוגה מוכנה כאשר מכניסים קיסם
והוא יוצא יבש .
בתיאבון!!!
אנגליש קייק עם דובדבנים צלי בקר בערמונים ובפטריות יער
15