Page 15 - medorledor08
P. 15
‫אנגליש קייק עם דובדבנים‬

‫אופן ההכנה‪:‬‬ ‫מצרכים‪:‬‬

‫שמים את הדובדבנים בקערה ומוסיפים את הברנדי‪.‬‬ ‫‪ 300‬גר' קמח‬
‫משאירים בצד כל הלילה‪.‬‬ ‫‪ 250‬גר' סוכר‬
‫‪ 250‬גר' חמאה רכה‬
‫מחממים תנור לחום נמוך (‪ 150‬מעלות)‬ ‫‪ 200‬גר' דובדבנים מסוכרים‬
‫בקערת המערבל שמים יחד את החמאה הרכה והסוכר‬ ‫‪ 1‬שקית אבקת אפיה (‪ 10‬גר')‬
‫ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק‪ .‬מוסיפים את הביצים‬
‫אחת אחרי השנייה תוך כדי ערבול‪ .‬מוסיפים את הקמח‬ ‫‪ 6‬ביצים‬
‫‪ 1/3‬כוס ברנדי‬
‫בבת אחד ומערבלים במשך ‪ 5‬דקות במהירות גבוהה‪.‬‬
‫מעבירים לקערה ומוסיפים את הדובדבנים בלי הנוזלים‬

‫ואת אבקת אפיה‪ .‬מערבבים היטב ‪.‬‬
‫משמנים תבנית אנגליש קייק‪ .‬מעבירים את התערובת‬

‫לתבנית‪.‬‬
‫אופים כ‪ 10-‬דקות בחום נמוך ואז אופים בחום של ‪180‬‬
‫מעלות עוד ‪ 35‬דקות‪ .‬העוגה מוכנה כאשר מכניסים קיסם‬

‫והוא יוצא יבש ‪.‬‬
‫בתיאבון!!!‬

‫אנגליש קייק עם דובדבנים‬ ‫צלי בקר בערמונים ובפטריות יער‬

‫‪15‬‬
   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20