סלרי רמולד – Celeri Remoulade

זמן ההכנה: 15 דקות זמן

מצרכים ל- 4 מנות:

ראש סלרי גדול
1 חלמון ביצה
1 כפית חרדל חריפה
1/4 ליטר שמן
2 כפות חומץ
מיץ מחצי לימון
מלח ופלפל גרוס

אופן ההכנה:

מקלפים את הסלרי, מגרדים אותו דק ושופכים מעליו את מיץ הלימון כדי
למנוע השחרה.
שמים את חלמון הביצה, את החרדל וכמה טיפות של חומץ. מקציפים את
התערובת ידנית או בעזרת מקציף חשמלי תוך כדי הוספה איטית של השמן
עד קבלת מרקם יציב. מדללים בעזרת החומץ את המיונז.
מוסיפים אותה לסלרי ומערבבים. ממליחים ומפלפלים לפי הטעם
מקררים במשך שעתיים
המלצה של יהודית:
ניתן לעדן את טעם הסלרי בכך שחולטים במשך דקה את ראש הסלרי במים
רותחים.

סלרי

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 135
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

משחקי חשיבה במבצע - מודעה
עינת בכור - רוצה לנהל בראש שקט?
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן