אגסים בנוסח " בל הלן"

4 מנות

זמן ההכנה: 15 דקות

זמן אפיה: 20 דקות

מצרכים:

4 אגסים

150 גר' שוקולד מריר

1/2 שמנת מתוקה פרווה

80 גר' שקדים פרוסים

אופן הכנה

מקלפים את האגסים, פורסים לשניים, מוציאים את הליבה ומבשלים אותם כ-20 דקות על אש קטנה עם 2 כפות מים וכף סוכר. מצננים

ממיסים את השוקולד יחד עם השמנת

מסדרים על כל צלחת 2 חצאי אגס, שופכים מהרוטב שוקולד ומקשטים בפלחי שקדים.  

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 135
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

משחקי חשיבה במבצע - מודעה
עינת בכור - רוצה לנהל בראש שקט?
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן