אגסים בנוסח " בל הלן"

4 מנות

זמן ההכנה: 15 דקות

זמן אפיה: 20 דקות

מצרכים:

4 אגסים

150 גר' שוקולד מריר

1/2 שמנת מתוקה פרווה

80 גר' שקדים פרוסים

אופן הכנה

מקלפים את האגסים, פורסים לשניים, מוציאים את הליבה ומבשלים אותם כ-20 דקות על אש קטנה עם 2 כפות מים וכף סוכר. מצננים

ממיסים את השוקולד יחד עם השמנת

מסדרים על כל צלחת 2 חצאי אגס, שופכים מהרוטב שוקולד ומקשטים בפלחי שקדים.  

שתפו את הפוסט

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

השארת תגובה

גיליון החודש
שער מגזין 97
המלצות החודש
פרסומות
צור קשר
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן