עוגת גבינת ריקוטה וקלמנטינות

4 מנות

זמן ההכנה: 10 דקות

זמן אפיה: 20 דקות

מצרכים:

3 קלמנטינות

250 גר' ריקוטה

3 ביצים

50 גר' סוכר

 2 שקיות סוכר וניל

10 גר' חמאה

אופן ההכנה:

יש לחמם את התנור לחום 180 מעלות (6). משמנים תבנית עגולה (קוטר 20). יש לשטוף את קלמנטינות ולייבש אותן. בעזרת זסטר מגררים את קליפת הקלמנטינות ושומרים בצד. סוחטים את הקלמנטינות ומסננים את מיץ דרך מסננת דקה. בקערה שמים את הביצים, מוסיפים את שני סוגי הסוכר, מקציפים עד שהמרקם מלבין. מוסיפים את גבינת הריקוטה, את הקליפה המגוררת ואת המיץ. מערבבים היטב עד קבלת מסה אחידה.

שופכים לתוך התבנית ואופים בתנור שחומם מראש. העוגה מוכנה כשהיא זהובה. כשהעוגה קרה מחלצים אותה מן התבנית. ניתן לפזר מעל אבקת סוכר ולקשט בפלחים של קלמנטינה.

 

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 135
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

משחקי חשיבה במבצע - מודעה
עינת בכור - רוצה לנהל בראש שקט?
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן