סלט ירוק עם גבינת עיזים חמה

מתכון ל 4 סועדים
זמן הכנה 5 דקות
זמן בישול 15 דקות
4 פרוסות לחם כפרי או 8 פרוסות בגט,
חבילת גבינת סנט מור
סלט חסה מסולסלת ב 2 צבעים
שן שום
10 עלי בזיליקום
1 כף שמן זית
חמוציות לפי הטעם ולקישוט
אגוזי מלח לפי הטעם ולקישוט
מלח ופלפל
רוטב וינגרט ביתי
הוראות הכנה:
לחמם את התנור ל 180 מעלות.
לשפשף את פרוסות הלחם עם שן השום.
לחתוך את הגבינה לפרוסות בעובי של 2 ס"מ ולהניח על כל פרוסת לחם פרוסת גבינה.
בתבנית עם נייר אפייה לסדר את הפרוסות, לטפטף מעל שמן זית ולפזר קצת בזיליקום קצוץ.
לאפות כ 15 דקות או עד אשר הגבינה נמסה קלות.
בזמן האפייה
שוטפים את סלט החסה ומייבשים.
מסדרים על צלחת הגשה גדולה את עלי החסה.
מכינים את רוטב הוינגרט:
כף חרדל דיז'ון איכותי
2 כפות חומץ בן יין
4 כפות שמן תירס
שופכים סמוך להגשה את הרוטב מעל העלים ומערבבים.
מפזרים מעל את החמוציות ואגוזיי המלך ומעטרים בבזיליקום קצוץ.
ומניחים מעל את פרוסות הלחם מהתנור.
בתאבון !

סלט חסה ועיזים

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 135
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

משחקי חשיבה במבצע - מודעה
עינת בכור - רוצה לנהל בראש שקט?
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן