סלט ירוק עם גבינת עיזים חמה

מתכון ל 4 סועדים
זמן הכנה 5 דקות
זמן בישול 15 דקות
4 פרוסות לחם כפרי או 8 פרוסות בגט,
חבילת גבינת סנט מור
סלט חסה מסולסלת ב 2 צבעים
שן שום
10 עלי בזיליקום
1 כף שמן זית
חמוציות לפי הטעם ולקישוט
אגוזי מלח לפי הטעם ולקישוט
מלח ופלפל
רוטב וינגרט ביתי
הוראות הכנה:
לחמם את התנור ל 180 מעלות.
לשפשף את פרוסות הלחם עם שן השום.
לחתוך את הגבינה לפרוסות בעובי של 2 ס"מ ולהניח על כל פרוסת לחם פרוסת גבינה.
בתבנית עם נייר אפייה לסדר את הפרוסות, לטפטף מעל שמן זית ולפזר קצת בזיליקום קצוץ.
לאפות כ 15 דקות או עד אשר הגבינה נמסה קלות.
בזמן האפייה
שוטפים את סלט החסה ומייבשים.
מסדרים על צלחת הגשה גדולה את עלי החסה.
מכינים את רוטב הוינגרט:
כף חרדל דיז'ון איכותי
2 כפות חומץ בן יין
4 כפות שמן תירס
שופכים סמוך להגשה את הרוטב מעל העלים ומערבבים.
מפזרים מעל את החמוציות ואגוזיי המלך ומעטרים בבזיליקום קצוץ.
ומניחים מעל את פרוסות הלחם מהתנור.
בתאבון !

סלט חסה ועיזים

שתפו את הפוסט

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

השארת תגובה

גיליון החודש
שער מגזין 97
המלצות החודש
פרסומות
צור קשר
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן