קרם (מרק) של אגסים וערמונים עם נגיעה של פפריקה

מרק אגסים וערמונים

*(במנה טבעונית מחליפים את השמנת לחלב קוקוס)

4 מנות

זמן ההכנה:10 דקות

זמן בישול:20 דקות

מצרכים:

250 גר' ערמונים מבושלים למחצה (ניתן לקנות בשקיות)

1/4 כפית פפריקה מתוקה

2 כפות צנוברים

6 אגסים

1 בצל אדום

200 מ"ל שמנת בישול או חלב קוקוס

כף שמן זית

מלח ופלפל לבן גרוס

אופן ההכנה:

תחילה יש לקלף את הבצל ולקצוץ אותו דק .במקביל מקלפים את האגסים וחותכים אותם לקוביות גדולות . מחממים בסיר את שמן הזית ומזהיבים את הבצל .

מוסיפים את קוביות האגסים ומקפיצים יחד כ-2 דקות .מפזרים מעל את הפפריקה האדומה, מוסיפים את הערמונים ו 300 מ"ל מים .מבשלים כ-15 דקות .

לאחר מכן מוסיפים את השמנת /חלב קוקוס .ממליחים ומפלפלים לפי הטעם ואז טוחנים למרקם חלק .

טועמים ואם יש צורך מתקנים את התיבול על ידי הוספה של פפריקה, מלח ופלפל .

מחממים מחבת קטן ומזהיבים בה את הצנוברים .

מוזגים את המרק כשהוא חם ומפזרים מעל את הצנוברים .

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 127
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

משחקי חשיבה במבצע - מודעה
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן