קרם (מרק) של אגסים וערמונים עם נגיעה של פפריקה

*(במנה טבעונית מחליפים את השמנת לחלב קוקוס)

4 מנות

זמן ההכנה:10 דקות

זמן בישול:20 דקות

מצרכים:

250 גר' ערמונים מבושלים למחצה (ניתן לקנות בשקיות)

1/4 כפית פפריקה מתוקה

2 כפות צנוברים

6 אגסים

1 בצל אדום

200 מ"ל שמנת בישול או חלב קוקוס

כף שמן זית

מלח ופלפל לבן גרוס

אופן ההכנה:

תחילה יש לקלף את הבצל ולקצוץ אותו דק .במקביל מקלפים את האגסים וחותכים אותם לקוביות גדולות . מחממים בסיר את שמן הזית ומזהיבים את הבצל .

מוסיפים את קוביות האגסים ומקפיצים יחד כ-2 דקות .מפזרים מעל את הפפריקה האדומה, מוסיפים את הערמונים ו 300 מ"ל מים .מבשלים כ-15 דקות .

לאחר מכן מוסיפים את השמנת /חלב קוקוס .ממליחים ומפלפלים לפי הטעם ואז טוחנים למרקם חלק .

טועמים ואם יש צורך מתקנים את התיבול על ידי הוספה של פפריקה, מלח ופלפל .

מחממים מחבת קטן ומזהיבים בה את הצנוברים .

מוזגים את המרק כשהוא חם ומפזרים מעל את הצנוברים .

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 137
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
משחקי חשיבה במבצע - מודעה
עינת בכור - רוצה לנהל בראש שקט?
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן