16 מנות זמן ההכנה: 20 דקות זמן ההתפחה: 3 שעות זמן אפיה: שעה וחצי מצרכים: 300 גר' קמח 75 גר'
2 תבניות פאי ארוכות נשלפות זמן ההכנה: 15 דקות זמן אפיה:45 דקות מצרכים: לבצק 250 גר' קמח 125 גר' חמאה
טארט דובדבנים של פעם מצרכים ל: 6 מנות זמן ההכנה: שעתיים זמן האפייה: 45 דקות מצרכים לבצק: 325 גר' קמח
מתכון מאת: שף קונדיטור פנינה גרינבלט בואדנה 052-3899189 זמן ההכנה: 20 דקות מצרכים ל- 15-20 כוסות ק"ג תּוּתִים שְׁטוּפִים לְלֹא
זמן הכנה : 40 דקות משך אפיה: כ- שעה וחצי תבנית :20 ס"מ קוטר מתפרקת חום תנור : בינוני –נמוך(160
ל 6 סועדים חומרים: 6 אגסים גדולים 1/2 יין אדום 1/2כוס סוכר מקל וניל מקל קינמון כמה גרעיני פלפל
חומרים ל- 15 יחידות: 4 ביצים קורט מלח תמצית וניל 1 כוס קמח 1כף קורנפלור 1 כוס חלב 2 כפות
תבנית פאי מתפרקת בקוטר 26 ס"ממשומנת חום אפיה:בינוני (180 מעלות ) המצרכים: 11/4 כוסות קמח 2 שקיקים סוכר וניל 1
לקציפת שוקולד לבן: 1 מיכל שמנת מתוקה 200 גר' שוקולד לבן חתוך לקוביות לקלתית: 2 כוסות קמח גדושות 1/4 כפית
חומרים: 200 מ"ל שמנת מקל וניל 100 מ"ל חלב 3 ביצים 50 גר' סוכר 70 גר' קמח 1 כף ליקר
כלי נגישות