4 מנות זמן ההכנה: 20 דקות זמן בישול: 3 דקות זמן קירור: שעתיים מצרכים: 500 גר' תותים 150 גר' סוכר
מקור העוגה הוא בחג יום שלושת המלכים (חג ההתגלות) ביום הזה נהגו לאפות עוגה ולטמון בו גרעין פול ואז להכתיר
11 מנות תבנית 28 ס"מ מתפרקת זמן ההכנה: 45 דקות זמן אפיה: שעה מצרכים: לבצק: 250 גר' קמח 125 גר'
4 מנות זמן ההכנה : 12 דקות זמן אפיה : 8 דקות מצרכים : 4 בננות 2 כפות דבש נוזלי
4 מנות זמן הכנה: 15 דקות זמן אפיה: 20 דקות מצרכים: 4 תפוחי עץ 80 גר' אוכמניות טריות או קפואות 30
4 מנות זמן ההכנה:15 דקות זמן אפיה:20 דקות מצרכים: 250 גר' בצק עלים 300 גר' תפוחי עץ 300 גר' מנגו
זמן הכנה: שעה + 50 דקות קירור במקרר זמן אפיה כולל: שעה אחת מספר סועדים: 6 עד 8 חומרים: 250
זמן הכנה:10 דקות מצרכים ל 4 מנות: 150 גר' דובדבנים בסירופ 500 גר' גבינה לבנה 8 ביסקוטים 4 כפות סוכר
4 מנות זמן ההכנה: 40 דקות זמן בישול: 15 דקות מצרכים: 1 מלון לסביון: 4 חלמונים 100 גר' סוכר 1
2 מנות 2 תבניות סופלה אישיות מומלץ להכין לילה קודם זמן ההכנה:30 דקות זמן אפיה:10 דקות זמן קירור: 12 שעות
4 מנות זמן הכנה: 40 דקות זמן אפיה: 25 דקות מצרכים: להכנת בסיס העוגה: 45 גר' קמח תפוחי אדמה 25
6 מנות זמן ההכנה: 15 דקות זמן אפיה: 50 דקות מצרכים: 250 גר' קמח 150 גר' סוכר 1 סוכר וניל
כלי נגישות