מנה אחרונה טעימה על בסיס מרינג, קצפת וקרם ערמונים אבל ניתן למי שלא אוהב ערמונים לקשט בתותים. ממליצה להכין את
8 מנות תבנית פאי קוטר 24 זמן ההכנה: 20 דקות זמן האפיה: 10 דקות מצרכים: לקלתית: 200 גר' קמח 110
4 מנות זמן ההכנה: 20 דקות זמן אפיה: 45 דקות מצרכים: 200 גר' שוקולד מריר 200 גר' סוכר 100 גר'
6 מנותזמן ההכנה:10 דקותזמן אפיה:35 דקותמצרכים:150 גר' ענבים שחורים עדיפות לזן מוסקט5 חלבונים150 אבקת סוכר100 גר' חמאה70 גר' קמח65 גר'
מצרכים:350 גר' דבש200 גר' סוכר4 ביצים1 כוס בירה שחורה (250 מ"ל )1 כוס שמן (250 מ"ל)350 גר' קמח תופח, מנופה1/2
פינוק להפסקת קפה או כל הזדמנות אחרתזמן ההכנה: 20 דקותזמן האפייה: חצי שעהמצרכים:175 גר' חמאה1 כף דבש נוזלי75 גר' קמח100
6 מנותזמן ההכנה: 10 דקותמצרכים:ליטר וחצי מים2 שקיות תה ירוקקוביות אבטיח (מ3 עד 4 פלחים)חצי חבילה נענע טרייהכף סירופ אגבהקוביות
ל – 6 סועדיםזמן הכנה: 15 דקותחומרים:לקרם שוקולד:1 וחצי מיכל שמנת מתוקה300 גר' שוקולד מריר חתוך לקוביות (ניתן לערבב סוגי
6 מנותזמן הכנה:15 דקותזמן בישול:5 דקותמצרכים:6 אפרסקים150 גר' סוכר1/2 ליטר מים50 גר' שקדיםגלידת ונילריבת פירות יערשמנת מתוקה2 שקיות סוכר ונילכף
8 מנות זמן ההכנה:20 דקות זמן האפיה:15 דקות מצרכים: לבצק פריך: 250 גר' קמח 125 גר' חמאה 100 גר' סוכר
4 מנות זמן ההכנה:20 דקות +3 שעות קירור זמן בישול: 20 דקות מצרכים: 200 גר' שוקולד מריר (72%) 1 כף
6 מנות זמן ההכנה: 15 דקות זמן אפיה: 45 דקות מצרכים: 200 גר' גבינת רוקפור 2 אגסים 3 ביצים 200
כלי נגישות