קדרת חורף

זמן ההכנה: 15 דקות זמן בישול: אם
משתמשים בסיר לחץ מבשלים כ 15- דקות
מצרכים ל- 4 מנות

ק"ג בשר צלי לא פרוס
2 עצמות מוח
1 שומר חתוך ל – 6
2 גזרים פרוס גס
2 ראשי סלרי חתוך ל – 6
שורש פטרוזיליה פרוס גס
2 בצלים פרוסים
1 ראש שום חצוי לחצי
2 כפות שמן זית
1/2 ליטר ציר בקר
2 כוסות יין אדום יבש
1 בוקה גרני
(קושרים יחד עלי סלרי, עלי דפנה, עלי טימין)
חופן גרעיני ערער
מלח גס ופלפל גרוס

אופן ההכנה:
בסיר לחץ או סיר רגיל מחממים את השמן ומוסיפים את הבשר.
סוגרים אותו מכל צדדיו. מוסיפים את הבצל ומזהיבים אותו. לאחר שהבצל זהוב מוסיפים את הירקות, את הבוקה גרני ואת עצמות מוח. מעל שופכים את ציר הבקר ואת היין. מתבלים במלח, פלפל גרוס ומכסים . אם משתמשים בסיר לחץ מבשלים כשעה ורבע ואם בסיר רגיל כשעתיים או עד שהבשר רך. לפני ההגשה פורסים את הבשר ומגישים אותו עם העצמות והירקות.
ניתן להגיש את המנה עם פירה או עם אורז.
נ.ב אפשר להוסיף לקדרה גם בטטות חתוכות, לפתות וכן חתיכות פרסה.
משבח את הטעם.

קדרת_חורף_2

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 135
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

משחקי חשיבה במבצע - מודעה
עינת בכור - רוצה לנהל בראש שקט?
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן