קדרת חורף

זמן ההכנה: 15 דקות זמן בישול: אם
משתמשים בסיר לחץ מבשלים כ 15- דקות
מצרכים ל- 4 מנות

ק"ג בשר צלי לא פרוס
2 עצמות מוח
1 שומר חתוך ל – 6
2 גזרים פרוס גס
2 ראשי סלרי חתוך ל – 6
שורש פטרוזיליה פרוס גס
2 בצלים פרוסים
1 ראש שום חצוי לחצי
2 כפות שמן זית
1/2 ליטר ציר בקר
2 כוסות יין אדום יבש
1 בוקה גרני
(קושרים יחד עלי סלרי, עלי דפנה, עלי טימין)
חופן גרעיני ערער
מלח גס ופלפל גרוס

אופן ההכנה:
בסיר לחץ או סיר רגיל מחממים את השמן ומוסיפים את הבשר.
סוגרים אותו מכל צדדיו. מוסיפים את הבצל ומזהיבים אותו. לאחר שהבצל זהוב מוסיפים את הירקות, את הבוקה גרני ואת עצמות מוח. מעל שופכים את ציר הבקר ואת היין. מתבלים במלח, פלפל גרוס ומכסים . אם משתמשים בסיר לחץ מבשלים כשעה ורבע ואם בסיר רגיל כשעתיים או עד שהבשר רך. לפני ההגשה פורסים את הבשר ומגישים אותו עם העצמות והירקות.
ניתן להגיש את המנה עם פירה או עם אורז.
נ.ב אפשר להוסיף לקדרה גם בטטות חתוכות, לפתות וכן חתיכות פרסה.
משבח את הטעם.

קדרת_חורף_2

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

גיליון החודש
שער מגזין 106
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
פרסומות
צור קשר
הכל מתחיל בך - הקול הגברי - באנר פרסום לקבוצת פייסבוק
סיגל גבאי, מלווה להתפתחות מקצועית ואישית, מאמנת מוסמכת, מאסטר ל- NLP.
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן