עופיונים/שוקייים ברוטב טריאקי, רכז רימונים ודבש

ל 6 סועדים
חומרים:
3 עופיונים או 12 שוקיים
לימון אחד או שניים
גרעיני רימון
למרינדה:
חצי כוס רכז רימונים
אחת וחצי כף ריבת משמש או אפרסק
2 כפות דבש
1/4 כוס רוטב טריאקי
פלפל שחור גרוס
מלח גס
אופן ההכנה:
יום לפני הארוחה משפשפים את העוף עם לימון. אם משתמשים בעופיונים מכניסים 1/4 לימון בטוסיק שלו. מכינים את המרינדה: שמים את כל החומרים בקערה, מערבבים היטב ומכניסים פנימה את העופיונים.
(את אותו התהליך עושים עם השוקיים)
מעבירים לקופסא שניתן להפוך מצד לצד וכל כמה שעות הופכים לצד שני.
למחרת מחממים תנור ל 220 מעלות
מסדרים את העופות על תבנית מעליהן שופכים את המרינדה ומכסים ברדיד אלומיניום.
מכניסים לאפיה למשך 30-40 דקות.
לאחר מכן להוציא את הרדיד ולהכניס שוב לתנור להשחמה מכל הצדדים.
להעביר לצלחת הגשה ולפזר מעל גרעיני רימון.
ניתן להגיש עם תפוחי אדמה אפויים בתנור או עם אורז לבן.
בתאבון!

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 135
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

משחקי חשיבה במבצע - מודעה
עינת בכור - רוצה לנהל בראש שקט?
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן