4 מנות
זמן ההכנה: 10 דקות
מצרכים:
4 עולש
100 גר' רוקפור
30 גר' רוקפור חתוך לקוביות
קצת עלי פטרוזיליה
8 אגוזי מלך
1/2 כפית חרדל דיז'ון
1 כף חומץ בלסמי
4 כפות שמן
פלפל גרוס
אופן ההכנה:
בקערת ערבוב מועכים יחד את החרדל ו100 גר' רוקפור. מוסיפים את החומץ והשמן ומערבבים היטב עד קבלת רוטב אחיד.
קוצצים את עלי הפטרוזיליה ומוסיפים לרוטב.
שוטפים את העולש ושומרים בצד כ-10 עלים יפים. פורסים את יתר העולש לפרוסות דקות.
להגשה: מניחים במרכז צלחת ההגשה ערמה של פרוסות עולש ומסביב את העלים, שופכים מעל את רוטב הרוקפור, מפזרים מעל את אגוזי המלך וקוביות הרוקפור.