מצרכים:
עלי חסה, רוקט וארוגולה
1 אבוקדו חתוך לקוביות
1 סלסלת פטריות שמפיניון חתוך לפרוסות דקות
6 צנוניות פרוסות דק
2 אגסים חתוכים לקוביות
100 גרם נבטי חמנייה
לרוטב:
2 כפות דבש
1 כף חרדל
2 כפות חומץ בין יין
4 כפות שמן זית
1 שן שום כתוש
מלח ופלפל גרוס
אופן ההכנה:
קורעים את עלי החסה ושמים את כל העלים בקערה, מוסיפים את האבוקדו, הצנוניות, הפטריות, האגסים ואת נבטי החמנייה. מערבבים קלות.
מערבבים את חומרי הרוטב למרקם חלק ויוצקים מעל הסלט. מערבבים כך שהרוטב יעטוף היטב את הסלט. בתאבון!