טורט סתווית עם חבושים, תפוחים ואגסים

עוגת טורט

6 מנות

זמן ההכנה:15 דקות

זמן אפיה:35 דקות

מצרכים:

500 גר' בצק עלים

1 חבוש

2 תפוחים

2 אגסים

2 כפות צימוקים

2 כפות אגוזי מלך

2 כפות דבש

1/2 כפית קינמון

1 שקית סוכר וניל

1 חלבון ו 1 חלמון

אופן ההכנה:

יש לקלף את הפירות ולפרוס אותם לפרוסות דקות .

יש לחמם מראש תנור לחום של 200 מעלות (טרמוסטט 6)

יש לטחון בצורה גסה את אגוזי מלך .

יש לחתוך את הבצק לשניים .בעזרת מערוך יש לרדד את הבצק לעיגול קצת יותר גדול מקוטר תבנית טארט (קוטר 26) .יש לשמן את התבנית במעט חמאה ומעל ניר אפיה .להניח מעל את עיגול הבצק .במרכז הבצק מניחים את פרוסות הפירות (משלבים את הפרוסות פעם אגסים, פעם תפוחים, פעם חבושים) ,הצימוקים, ואגוזי מלך .

מפזרים מעל את הקינמון וסוכר וניל .

שופכים מעל את הדבש.

מרדדים את חצי השני של הבצק לעיגול ומניחים מעל הפירות .חותכים את עודף הבצק, מברישים בחלבון, סוגרים ומהדקים את שני עיגולי הבצק .

מערבבים בקערה היטב את החלמון ובעזרת מברשת מברישים את החלק העליון של העוגה .

יוצרים חור במרכז העוגה בקוטר (בקוטר של ס"מ) על מנת שהאדים יצאו ולא ירטיבו את הבצק .

אופים בתנור במשך 35 עד 40 דקות עד שהעוגה מוזהבת.

מגישים פושר או קר .

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 127
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

משחקי חשיבה במבצע - מודעה
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן