מרק בטטה, כרישה וחלב קוקוס

מרק בטטה וקוקוס

מרק טבעוני אם מחליפים את ציר העוף בציר ירקות
4 מנות
זמן ההכנה: 15 דקות
זמן בישול: 30 דקות
מצרכים:
4 כרישות (כולל החלק הירוק )
2 בטטות
1 בצל
3 גזרים
1 ליטר ציר עוף
1 עלה דפנה
1 קופסה קרם קוקוס
2 כפות שמן זית או שמן קוקוס
מלח גס ופלפל שחור גרוס
מעט עירית קצוצה
אופן ההכנה:
קולפים ושוטפים היטב את הירקות.
את הבטטות חותכים לקוביות. פורסים את הכרישות ואת הגזר. קוצצים את הבצל.
מחממים בסיר את שמן הזית /שמן קוקוס, מוסיפים את הירקות ומקפיצים כ-5 דקות.
מוסיפים את ציר העוף, את עלה הדפנה ומביאים לרתיחה. ממליחים וממשיכים לבשל על אש בינונית עד שהירקות מתרככים
(בערך 20 דקות )
כשהירקות רכים מוציאים את עלה הדפנה וטוחנים יחד עם קרם הקוקוס. מפלפלים לפי הטעם. אם לטעמכם המרק סמיך ניתן להוסיף ציר או מים.
מגישים בקערות ומעטרים במעט עירית קצוצה

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 126
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
מודעת פרסום של שי מזרחי - מלחמות ה- AI
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן