מרק בטטה, כרישה וחלב קוקוס

מרק טבעוני אם מחליפים את ציר העוף בציר ירקות
4 מנות
זמן ההכנה: 15 דקות
זמן בישול: 30 דקות
מצרכים:
4 כרישות (כולל החלק הירוק )
2 בטטות
1 בצל
3 גזרים
1 ליטר ציר עוף
1 עלה דפנה
1 קופסה קרם קוקוס
2 כפות שמן זית או שמן קוקוס
מלח גס ופלפל שחור גרוס
מעט עירית קצוצה
אופן ההכנה:
קולפים ושוטפים היטב את הירקות.
את הבטטות חותכים לקוביות. פורסים את הכרישות ואת הגזר. קוצצים את הבצל.
מחממים בסיר את שמן הזית /שמן קוקוס, מוסיפים את הירקות ומקפיצים כ-5 דקות.
מוסיפים את ציר העוף, את עלה הדפנה ומביאים לרתיחה. ממליחים וממשיכים לבשל על אש בינונית עד שהירקות מתרככים
(בערך 20 דקות )
כשהירקות רכים מוציאים את עלה הדפנה וטוחנים יחד עם קרם הקוקוס. מפלפלים לפי הטעם. אם לטעמכם המרק סמיך ניתן להוסיף ציר או מים.
מגישים בקערות ומעטרים במעט עירית קצוצה

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

גיליון החודש
שער מגזין 107
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
הכל מתחיל בך - הקול הגברי - באנר פרסום לקבוצת פייסבוק
סיגל גבאי, מלווה להתפתחות מקצועית ואישית, מאמנת מוסמכת, מאסטר ל- NLP.
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן