4 מנות
זמן ההכנה: 20 דקות
זמן בישול: 25 דקות
מצרכים:
200 גר' קינואה
1 בצל קטן קצוץ
70 גר' גבינה לבנה 0%
שן שום קצוצה
2 ביצים
50 גר' פירורי לחם
שמן זית
מלח ופלפל גרוס
אופן ההכנה:
לשטוף את הקינואה במים קרים, לשים את הקינואה בסיר ולהוסיף מים פעמיים ממשקל הקינואה, להביא לרתיחה ולהמשיך לבשל על אש קטנה כ – 10 עד 15 דקות.
לכבות את האש ולהניח כ – 10 דקות על מנת שהקינואה תתפח. לצנן ולקרר.
בקערה טורפים את הביצים יחד עם הגבינה. מוסיפים את הקינואה, השום, הבצל הקצוץ ואת פירורי הלחם. מתבלים במלח ופלפל גרוס. מערבבים עד קבלת מרקם הומוגני.
ליצור מהמסה לביבות.
מחממים מעט שמן זית במחבת ומטגנים את הלביבות כ-5 דקות מכל צד עד שהן זהובות.
יש להניח את הלביבות על נייר סופג.
ניתן להגיש עם סלט ירוק.