תפוח עץ ממולא בפירות יבשים

4 מנות

זמן הכנה: 15 דקות

זמן אפיה: 20 דקות

מצרכים:

4 תפוחי עץ

80 גר' אוכמניות טריות או קפואות

30 גר' צימוקים

30 גר' אגוזי מלך

30 גר' שקדים

30 גר' פיסטוק

1 כפית קינמון

3 כפות סוכר

100 מ"ל קלבדוס

מיץ מתפוז

כמה טיפות של תמצית וניל

4 מקלות קינמון לקישוט

אופן ההכנה:

מחממים תנור לחום של 160 מעלות (5)

טוחנים את כל הפירות היבשים והאוכמניות עם הקינמון ותמצית הוניל .

שוטפים את התפוחים, חותכים את החלק העליון ומרוקנים את הליבה .

בתוך חלל התפוח ממלאים במלית ומחזירים את המכסה על התפוחים. מניחים את התפוחים על תבנית . בכל תפוח תוקעים מקל קינמון.

מחממים בסיר את מיץ התפוזים עם הקלבדוס והסוכר. מערבבים ושופכים מעל התפוחים .אופים בתנור במשך עשרים דקות. מדי פעם שופכים מן הנוזל מעל התפוחים .

מגישים חם

 

 

 

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 133
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

משחקי חשיבה במבצע - מודעה
עינת בכור - רוצה לנהל בראש שקט?
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן