תפוחי אדמה קטנים מוקפצים

מצרכים:
1/2 ק"ג תפוחי אדמה קטנים עם קליפתם
4 שיני שום
2 בצלים פרוסים לחצאי טבעות
2 כפיות כמון
1 כף עשבי פרובנס
מלח ופלפל שחור גרוס
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
שמים בסיר את תפוחי האדמה ומכסים במים. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.
מבשלים עד שתפוחי האדמה מתרככים מעט.
מקררים מעט, מקלפים את תפוחי האדמה ופורסים אותם לפרוסות.
במחבת שמים שמן זית ומתחילים להזהיב את הבצל, מוסיפים את תפוחי האדמה וממשיכים להקפיץ כך שתפוחי האדמה יזהיבו מכל צד.
מוסיפים את השום הקצוץ דק, מתבלים בעשבי פרובנס, כמון, מלח ופלפל גרוס לפי הטעם.
ניתן להחליף את שמן הזית ב 60 גר' חמאה או בשומן אווז
בתיאבון!

IMGP3431

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

גיליון החודש
שער מגזין 106
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
פרסומות
צור קשר
הכל מתחיל בך - הקול הגברי - באנר פרסום לקבוצת פייסבוק
סיגל גבאי, מלווה להתפתחות מקצועית ואישית, מאמנת מוסמכת, מאסטר ל- NLP.
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן