תבשיל חורפי של ערמונים

4 מנות

זמן ההכנה: 25 דקות

זמן בישול: 35 דקות

מצרכים:

200 גר' חזה אווז חתוך לרצועות של 1/2 ס"מ

500 גר' ערמונים

3 בצלים בינוניים

8 תפוחי אדמה מזן גורמה

טימין

רוזמרין

מלח ופלפל גרוס

שמן זית

אופן ההכנה:

יש לקלף ולפרוס דק את הבצלים.

מחממים במחבת שלוש כפות שמן זית, מוסיפים את פרוסות הבצל עם שלושה גבעולי טימין, גבעול רוזמרין ומעט פלפל. מזהיבים את הבצל עד שהוא שקוף. (זהירות לא לשרוף )כשהבצל שקוף מוסיפים את רצועות חזה האווז ומקפיצים אותם עד שיזהיבו קלות. שומרים בצד.

מקלפים וחותכים לקוביות קטנות את תפוחי האדמה. במחבת מחממים שלוש כפות שמן זית ומוסיפים את תפוחי האדמה. עם מעט טימין. ממליחים. מקפיצים את תפוחי האדמה עד שיזהיבו ומד פעם הופכים אותם מצד לצד. כשכמעט מוכן מוסיפים את הערמונים ואת תערובת הבצל וחזה האווז. מוסיפים 1/4 כוס מים, מבשלים עוד קצת עד שתפוחי האדמה רכים, טועמים ואם יש צורך מתקנים את התיבול.  

שתפו את הפוסט

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

השארת תגובה

 
גיליון החודש
שער מגזין 89
המלצות החודש
פרסומות
צור קשר
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן