רוסטביף מאנטרקוט בקר,קונפי שום ,עלי רוקט ובלסמי מצומצם

6 מנות
קונפי שום.
20 שיני שום.
1 כף דבש.
3/4 כוס שמן זית ו- 3 ענפים של תימין.
1/2 כפית מלח גס.
רוטב בלסמי
3/4 כוס חומץ בלסמי.
2 כפות סוכר חום.
לרוסטביף
1/4 כוס שמן זית.
1 ק"ג אנטרקוט בקר.
2 כפות חרדל גרעינים.
2 כפות חרדל רגיל.
4 שיני שום פרוסות דק.
עשבי תיבול.
מלח גס.
אופן ההכנה
לקונפי שום:מחממים תנור מראש ל- 180 מעלות.שמים בתבנית את כל החומרים,מכסים ברדיד אלומיניום ואופים 40 דקות.
לרוטב שמים בסיר את החומץ והסוכר.מצמצמים כ – 15 דקות.
מגבירים את חום התנור,
כמה שעות לפני צליית הבשר מורחים אותו בשני סוגי החרדל ומשפדים אותו עם השום.
מחממים שמן במחבת וסוגרים את הבשר מכל צדדיו.מעבירים לתבנית צלייה ומכניסים לתנור ל- 30 דקות.
מוציאים מן התנור, מכסים ברדיד אלומיניום ומחכים 10 דקות.
להגשה:
מתבלים את הנתח ופורסים דק.מסדרים את הפרוסות ,בצלחת עם קונפי השום ומזלפים רוטב מעל.

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

גיליון החודש
שער מגזין 106
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
פרסומות
צור קשר
הכל מתחיל בך - הקול הגברי - באנר פרסום לקבוצת פייסבוק
סיגל גבאי, מלווה להתפתחות מקצועית ואישית, מאמנת מוסמכת, מאסטר ל- NLP.
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן