רוסטביף מאנטרקוט בקר,קונפי שום ,עלי רוקט ובלסמי מצומצם

6 מנות
קונפי שום.
20 שיני שום.
1 כף דבש.
3/4 כוס שמן זית ו- 3 ענפים של תימין.
1/2 כפית מלח גס.
רוטב בלסמי
3/4 כוס חומץ בלסמי.
2 כפות סוכר חום.
לרוסטביף
1/4 כוס שמן זית.
1 ק"ג אנטרקוט בקר.
2 כפות חרדל גרעינים.
2 כפות חרדל רגיל.
4 שיני שום פרוסות דק.
עשבי תיבול.
מלח גס.
אופן ההכנה
לקונפי שום:מחממים תנור מראש ל- 180 מעלות.שמים בתבנית את כל החומרים,מכסים ברדיד אלומיניום ואופים 40 דקות.
לרוטב שמים בסיר את החומץ והסוכר.מצמצמים כ – 15 דקות.
מגבירים את חום התנור,
כמה שעות לפני צליית הבשר מורחים אותו בשני סוגי החרדל ומשפדים אותו עם השום.
מחממים שמן במחבת וסוגרים את הבשר מכל צדדיו.מעבירים לתבנית צלייה ומכניסים לתנור ל- 30 דקות.
מוציאים מן התנור, מכסים ברדיד אלומיניום ומחכים 10 דקות.
להגשה:
מתבלים את הנתח ופורסים דק.מסדרים את הפרוסות ,בצלחת עם קונפי השום ומזלפים רוטב מעל.

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 135
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

משחקי חשיבה במבצע - מודעה
עינת בכור - רוצה לנהל בראש שקט?
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן