קרפצ'יו מלון

4 מנות

זמן ההכנה: 40 דקות

זמן בישול: 15 דקות

מצרכים:

1 מלון

לסביון:

4 חלמונים

100 גר' סוכר

1 שקית סוכר וניל

200 מ"ל יין מוסקט

100 גר' פטל

1 כף שקדים מולבנים

כמה עלי נענע לקישוט

אופן ההכנה:

להכנת הסביון: מניחים בסיר עם תחתית עבה את החלמונים, הסוכר וסוכר הוניל. יש להקציף עד קבלת מרקם אוורירי ושצבעו לבן.

מוסיפים תוך כדי הקצפה מחצית מן היין (כפית אחרי כפית ) עד קבלת תערובת מעובה.

מחממים סיר עם מים וכשהמים רותחים מנמיכים את האש. מניחים מעל את הסיר עם תערובת הביצים, ממשיכים להקציף ולאט לאט מוסיפים את יתר היין. יש להקפיד לא להרתיח את התערובת אלא כל הזמן לשמור. כשהתערובת הופכת למרקם קרמי יש לשפוך מייד את התערובת לקערה קרה על מנת להפסיק את תהליך הבישול. יש לצנן היטב.

חותכים את המלון ל-4, מרחיקים את הגרעינים ומקלפים את הקליפה. יש לפרוס את המלון לפרוסות דקות.

להגשה:

מניחים בצלחת מן הסביון. מסדרים מעל את פרוסות המלון, מפזרים מעל קצת פטל, שקדים ומעטרים עםעלי נענע.

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

גיליון החודש
שער מגזין 106
המלצות החודש
לרכישת ספרי המתכונים של יהודית
לרכישת ספרי המתכונים של יהודית
לרכישת ספרי המתכונים של יהודית
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
פרסומות
צור קשר
הכל מתחיל בך - הקול הגברי - באנר פרסום לקבוצת פייסבוק
סיגל גבאי, מלווה להתפתחות מקצועית ואישית, מאמנת מוסמכת, מאסטר ל- NLP.
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן