קרם שוקולד מיוחד לפסח

4 מנות
זמן ההכנה:20 דקות +3 שעות קירור
זמן בישול: 20 דקות
מצרכים:
200 גר' שוקולד מריר (72%)
1 כף דבש נוזלי
1 כפית תמצית וניל
300 מ"ל שמנת מתוקה
80 גר' סוכר חום
1 כפית קורנפלור
1 כפית קינמון
אופן ההכנה:
מחממים מים בסיר ומביאים אותם לרתיחה. בקערה מניחים את קוביות השוקולד, הדבש והסוכר החום. מניחים את הקערה על הסיר, מנמיכים את האש ובמשך כ-15 דקות ממיסים את השוקולד תוך כדי ערבוב עד שהשוקולד נמס. מוסיפים בהדרגה 200 מ"ל שמנת לעיסת השוקולד עד קבלת מרקם אחיד.
בקערה מערבבים יחד את הקורנפלור, תמצית הוניל והקינמון, מוסיפים תוך כדי ערבוב את יתר שמנת המתוקה.
מוסיפים את תערובת זו בהדרגה ותוך כדי ערבוב לתערובת השוקולד ומבשלים עד שהתערובת מתעבה.
מצננים מעט ואז מחלקים לארבע קערות הגשה ומקררים כשלוש שעות.
לפני ההגשה מפזרים מעל מעט סוכר חום וניתן לעטר בתות או פטל

שתפו את הפוסט

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

השארת תגובה

 

גיליון החודש
שער מגזין 83
המלצות החודש
פרסומות
צור קשר
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן