קרם שוקולד מיוחד לפסח

4 מנות
זמן ההכנה:20 דקות +3 שעות קירור
זמן בישול: 20 דקות
מצרכים:
200 גר' שוקולד מריר (72%)
1 כף דבש נוזלי
1 כפית תמצית וניל
300 מ"ל שמנת מתוקה
80 גר' סוכר חום
1 כפית קורנפלור
1 כפית קינמון
אופן ההכנה:
מחממים מים בסיר ומביאים אותם לרתיחה. בקערה מניחים את קוביות השוקולד, הדבש והסוכר החום. מניחים את הקערה על הסיר, מנמיכים את האש ובמשך כ-15 דקות ממיסים את השוקולד תוך כדי ערבוב עד שהשוקולד נמס. מוסיפים בהדרגה 200 מ"ל שמנת לעיסת השוקולד עד קבלת מרקם אחיד.
בקערה מערבבים יחד את הקורנפלור, תמצית הוניל והקינמון, מוסיפים תוך כדי ערבוב את יתר שמנת המתוקה.
מוסיפים את תערובת זו בהדרגה ותוך כדי ערבוב לתערובת השוקולד ומבשלים עד שהתערובת מתעבה.
מצננים מעט ואז מחלקים לארבע קערות הגשה ומקררים כשלוש שעות.
לפני ההגשה מפזרים מעל מעט סוכר חום וניתן לעטר בתות או פטל

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

גיליון החודש
שער מגזין 107
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
הכל מתחיל בך - הקול הגברי - באנר פרסום לקבוצת פייסבוק
סיגל גבאי, מלווה להתפתחות מקצועית ואישית, מאמנת מוסמכת, מאסטר ל- NLP.
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן