קרם שוקולד בטעם וויסקי וקפה עם קציפת וויסקי וקפה

ל – 6 סועדים
זמן הכנה: 15 דקות
חומרים:
לקרם שוקולד:
1 וחצי מיכל שמנת מתוקה
300 גר' שוקולד מריר חתוך לקוביות (ניתן לערבב סוגי שוקולד באחוזים שונים)
כף נס קפה מגורען
3 כפות וויסקי
למקצפת:
1 שמנת מתוקה
2 כפות נס קפה מגורען עם שתי כפיות מים
1 כפית וויסקי
2 שקיות סוכר וניל
אופן ההכנה:
לקרם השוקולד:
מחממים את השמנת בסיר ומביאים לרתיחה. מסירים מן האש ומוסיפים את השוקולד, מערבבים עד שהשוקולד נמס.
מוסיפים את הקפה ואת הוויסקי. מערבבים עד קבלת קרם חלק ומבריק.
יוצקים לקערות או לכוסות. מכניסים למקרר עד ההגשה.

לקציפת הקפה והוויסקי:
לפני ההגשה מקציפים את השמנת.
מערבבים את הקפה עם המים והוויסקי.
מוסיפים את הסוכר וניל לקצפת, לאט ותוך כדי קיפול, מוסיפים את הקפה עם הוויסקי לקצפת. כשהמקצפת יציבה, מכניסים אותה לשקית זילוף.
מוציאים מן הקירור את כוסות עם הקרם שוקולד ומזליפים מעליו את הקצפת.
ניתן לפזר מעל הקצפת אבקת קקאו.
בתאבון !

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

גיליון החודש
שער מגזין 107
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
הכל מתחיל בך - הקול הגברי - באנר פרסום לקבוצת פייסבוק
סיגל גבאי, מלווה להתפתחות מקצועית ואישית, מאמנת מוסמכת, מאסטר ל- NLP.
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן