קרם שוקולד בטעם וויסקי וקפה עם קציפת וויסקי וקפה

ל- 6 סועדים
זמן הכנה: 15 דקות
חומרים:
לקרם שוקולד:
1 וחצי מיכל שמנת מתוקה
300 גר' שוקולד מריר חתוך לקוביות (ניתן לערבב סוגי שוקולד באחוזים שונים)
כף נס קפה מגורען
3 כפות וויסקי
למקצפת:
1 שמנת מתוקה
2 כפות נס קפה מגורען עם 2 כפיות מים
1 כפית וויסקי
2 שקיות סוכר וניל
אופן ההכנה:
לקרם השוקולד:
מחממים את השמנת בסיר ומביאים לרתיחה. מסירים מן האש ומוסיפים את השוקולד, מערבבים עד שהשוקולד נמס.
מוסיפים את הקפה ואת הוויסקי. מערבבים עד קבלת קרם חלק ומבריק.
יוצקים לקערות או לכוסות. מכניסים למקרר עד ההגשה.

לקציפת הקפה והוויסקי:
לפני ההגשה מקציפים את השמנת.
מערבבים את הקפה עם המים והוויסקי.
מוסיפים את הסוכר וניל לקצפת, לאט ותוך כדי קיפול, מוסיפים את הקפה עם הוויסקי לקצפת. כשהמקצפת יציבה, מכניסים אותה לשקית זילוף.
מוציאים מן הקירור את כוסות עם הקרם שוקולד ומזליפים מעליו את הקצפת .
ניתן לפזר מעל הקצפת אבקת קקאו
בתאבון

340179_247540288618788_464596_o

שתפו את הפוסט

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

השארת תגובה

גיליון החודש
שער מגזין 97
המלצות החודש
פרסומות
צור קשר
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן