קינוחים

קרם ברולה עם פטריות
כללי

קרם ברולה עם פטריות

4 מנות זמן ההכנה: 20 דקות זמן אפיה: 50 דקות זמן קירור: לפחות 6 שעות מצרכים: 500 גר' פטריות 2

קרא עוד ←
מרק קרם אספרגוס (Veloute d'asperges )
כללי

מרק קרם אספרגוס (Veloute d'asperges )

כיום ניתן להשיג אספרגוס כל השנה. אפשר להכין אותו מאספרגוס ירוק או לבן. ישנה אפשרות להגיש מרק זה חם או

קרא עוד ←
טארט לימון וקיווי
כללי

טארט לימון וקיווי

8 מנות תבנית פאי קוטר 24 זמן ההכנה: 20 דקות זמן האפיה: 10 דקות מצרכים: לקלתית: 200 גר' קמח 110

קרא עוד ←
גרטאן של דגים עם תפוחי אדמה ותפוחי עץ
דגים

גרטאן של דגים עם תפוחי אדמה ותפוחי עץ

6 מנות זמן ההכנה: 20 דקות זמן אפיה: 25 דקות מצרכים: 6 פילה דגים 6 תפוחי אדמה 6 תפוחי עץ

קרא עוד ←
מכתב מהלב!
אסתר בוטביקה

מכתב מהלב!

התקופה האחרונה גורמת לי לחוש נסערת, עצובה, כאובה ולפעמים אני פשוט לא מבינה איך יכול להיות שהגענו למצב הזה. גם

קרא עוד ←
איך אפשר להגיע לאושר?
סיגל גבאי

איך אפשר להגיע לאושר?

אושר הוא חיבור לטבענו האמיתיחיבור לרגע לפני המחשבה, לחושים, לריח, שמיעה, ראיה, טעם, חיבור לרגע ורגעבלי עברבלי עתידלהיות בעכשיו(מעולם הזן

קרא עוד ←
TATRY – בכורה החופש האישי, הסדר החברתי והכאוס הקיומי  נפגשים ביצירת מחול
תרבות

TATRY – בכורה החופש האישי, הסדר החברתי והכאוס הקיומי נפגשים ביצירת מחול

הכוריאוגרף מור שני ורקדני להקת פרסקו   הצגות בכורה אפריל בסוזן דלל תל אביב  2.4 יום ראשון בשעה 20:30 27.4

קרא עוד ←
הסימפונית ירושלים בערב של מסע בין תקופות
תרבות

הסימפונית ירושלים בערב של מסע בין תקופות

בסוף החודש יתקיים קונצרט נוסף בסדרה הקלאסית המצליחה של הסימפונית ירושלים, הפעם בניצוחו של אילן וולקוב ועם נגן קרן יער-

קרא עוד ←
אורחת נוטה ללון – מחווה ליוצרות הישראליות שבתיהן וחדרי העבודה שלהן לא נשמרו
תרבות

אורחת נוטה ללון – מחווה ליוצרות הישראליות שבתיהן וחדרי העבודה שלהן לא נשמרו

ביום שלישי הבא (14.3) ייפתח בבית עגנון מיזם היסטורי ראשון מסוגו: "אורחת נוטה ללון – מחווה ליוצרות הישראליות שבתיהן וחדרי העבודה

קרא עוד ←