קינוחים
לזכור – ענבר הימן ז״ל
1996–2023 | אמנית, יוצרת, מטפלת וקרן אור גדולה מדי מכדי שתדעך ענבר הימן נולדה וגדלה בפתח תקווה, בתם של יפעת
הכוח שבסליחה לבנות מחדש את ארץ ישראל היפה
יש מילים שקטנות בצליל וענקיות במשמעות. "סליחה" היא אחת מהן. בעולם שבו הפצעים עוד פתוחים, הדעות מקוטבות, והלבבות לא תמיד
איך קמים וממשיכים הלאה?
כל אדם שחווה טראומה מכיר את התחושה של אובדן שליטה, פחד, ולעיתים גם קיפאון. אבל לצד הכאב, יש בתוכנו גם
רושטי תפוחי אדמה (שוויצרי)
4 מנות זמן ההכנה: 20 דקות זמן טיגון: 20 דקות מצרכים: 6 תפוחי אדמה גדולים 1 בצל גדול 100 גרם
רוסטביף מאנטרקוט, קונפי שום ורוטב בלסמי מצומצם
6 מנות זמן ההכנה: 20 דקות זמן אפיה של קונפי שום: 40 דקות זמן בישול הרוטב: 15 דקות זמן צליית הבשר: 40 דקות
סלט עולש (אנדיב) עם תפוזים
4 מנות זמן ההכנה : 20 דקות מצרכים: 3 עולש 2 תפוזים מיץ מלימון אחד 10 אגוזי מלך 5 כפות
טארט (פאי) תפוחי עץ
2 תבניות פאי ארוכות נשלפות זמן ההכנה: 15 דקות זמן אפיה: 45 דקות מצרכים: לבצק 250 גר' קמח 125 גר'
בהירות ברגע של כאב ותקווה
יש רגעים שבהם המציאות מציפה אותנו בכאב ובחסד בו־זמנית. רגעים שמזכירים לנו מה באמת חשוב. היום, כשחוזרים הביתה מי שעד
בין התבוננות, בהירות והתמודדות
יש רגעים שבהם הזמן נעצר. לא מפני שהשעון הפסיק לתקתק אלא מפני שהלב מסרב להמשיך באותה קלות שבה התרגל לנוע.
להתבונן כדי להבין, להבין כדי לבחור, לבחור כדי לחיות
שנתיים חלפו מאז אותו בוקר שהותיר בכולנו חותם.השביעי באוקטובר הפך למראה כזו שמאלצת אותנו להביט פנימה.להתבונן בכאב, אבל גם באור.להתבונן