קונפי טלה

4 מנות
זמן ההכנה: 10 דקות
זמן בישול:שעתיים
מצרכים:
4 חתיכות טלה (זרוע)
1 בצל גדול
1 כף דבש נוזלי
1 כף עלי טימין טרי
1 כף עלי רוזמרין טרי
שמן זית
מלח ופלפל גרוס
אופן ההכנה:
יש לקלף את הבצל ולפרוס אותו דק. בסיר חסין אש מחממים מעט שמן זית ומוסיפים את פרוסות הבצל. מקפיצים אותם עד הזהבה.
מוסיפים את חתיכות הטלה ומזהיבים אותם מכל צד.
מנמיכים את האש, מוסיפים את הדבש, מסובבים את חתיכות הטלה על מנת שהדבש יעטוף אותם. מוסיפים את הטימין והרוזמרין. מערבבים. מוסיפים חצי כוס מים, ממליחים ומפלפלים.
מכסים את הסיר, מביאים לרתיחה ואז מנמיכים את האש וממשיכים לבשל תוך כד בעבוע קל כשעה וארבעים וחמש דקות.
מורידים את המכסה ומגבירים את האש על מנת לקבל רוטב סמיך. יש לערבב מדי פעם.

שתפו את הפוסט

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

השארת תגובה

 

גיליון החודש
שער מגזין 83
המלצות החודש
פרסומות
צור קשר
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן