קונפי טלה

4 מנות

זמן ההכנה: 10 דקות

זמן בישול: שעתיים

מצרכים:

4 חתיכות טלה (זרוע)

1 בצל גדול

1 כף דבש נוזלי

1 כף עלי טימין טרי

1 כף עלי רוזמרין טרי

שמן זית

מלח ופלפל גרוס

אופן ההכנה:

יש לקלף את הבצל ולפרוס אותו דק.  בסיר חסין אש מחממים מעט שמן זית ומוסיפים את פרוסות הבצל. מקפיצים אותם עד הזהבה.

מוסיפים את חתיכות הטלה ומזהיבים אותם מכל צד.

מנמיכים את האש, מוסיפים את הדבש, מסובבים את חתיכות הטלה על מנת שהדבש יעטוף אותם. מוסיפים את הטימין והרוזמרין. מערבבים. מוסיפים חצי כוס מים, ממליחים ומפלפלים.

מכסים את הסיר, מביאים לרתיחה ואז מנמיכים את האש וממשיכים לבשל תוך כד בעבוע קל כשעה וארבעים וחמש דקות.

מורידים את המכסה ומגבירים את האש על מנת לקבל רוטב סמיך. יש לערבב מדי פעם.

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

גיליון החודש
שער מגזין 106
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
פרסומות
צור קשר
הכל מתחיל בך - הקול הגברי - באנר פרסום לקבוצת פייסבוק
סיגל גבאי, מלווה להתפתחות מקצועית ואישית, מאמנת מוסמכת, מאסטר ל- NLP.
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן