קונפי טלה

קונפי טלה בצלחת

4 מנות

זמן ההכנה: 10 דקות

זמן בישול: שעתיים

מצרכים:

4 חתיכות טלה (זרוע)

1 בצל גדול

1 כף דבש נוזלי

1 כף עלי טימין טרי

1 כף עלי רוזמרין טרי

שמן זית

מלח ופלפל גרוס

אופן ההכנה:

יש לקלף את הבצל ולפרוס אותו דק.  בסיר חסין אש מחממים מעט שמן זית ומוסיפים את פרוסות הבצל. מקפיצים אותם עד הזהבה.

מוסיפים את חתיכות הטלה ומזהיבים אותם מכל צד.

מנמיכים את האש, מוסיפים את הדבש, מסובבים את חתיכות הטלה על מנת שהדבש יעטוף אותם. מוסיפים את הטימין והרוזמרין. מערבבים. מוסיפים חצי כוס מים, ממליחים ומפלפלים.

מכסים את הסיר, מביאים לרתיחה ואז מנמיכים את האש וממשיכים לבשל תוך כד בעבוע קל כשעה וארבעים וחמש דקות.

מורידים את המכסה ומגבירים את האש על מנת לקבל רוטב סמיך. יש לערבב מדי פעם.

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

מגזין מדור לדור - גיליון החודש
מגזין מדור לדור 129
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
advizy.me יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

יצירת שיתופי פעולה בין עסקים בלחיצת כפתור

משחקי חשיבה במבצע - מודעה
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן