פירה בשני צבעים

6 מנות

זמן ההכנה: 20 דקות

זמן בישול: חצי שעה

מצרכים:

לפירה תפוחי אדמה:

5 תפוחי אדמה (דזירה או גורמה)

1 מיכל שמנת בישול

50 גר' חמאה

לפירה בטטה:

5 בטטות

50 גר' חמאה

1/2 מיכל שמנת בישול

50 גר' גבינת צהובה מגוררת

50 גר' גבינת מוצרלה מגוררת

אופן ההכנה:

קולפים את הירקות. חותכים אותם לקוביות.  מניחים כל סוג בסיר ומכסים במים וממליחים לפי הטעם.  מביאים לרתיחה ומבשלים עד ריכוך הירקות. כשהירקות מוכנים מצננים אותם. ומחזירים לסירים.  מועכים את תפוחי האדמה, מוסיפים את החמאה ואת השמנת ומערבבים עד קבלת מרקם אחיד. מועכים את הבטטות ומוסיפים את החמאה, השמנת והגבינות ומערבבים עד קבלת מרקם אחיד.

שתפו את הפוסט

שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב twitter
שיתוף ב linkedin
שיתוף ב email
שיתוף ב print

השארת תגובה

גיליון החודש
שער מגזין 97
המלצות החודש
פרסומות
צור קשר
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן