פילה סלמון ברוטב רמולד (Saumon a la Remoulade)

6 מנות
המצרכים:
1 ק"ג פילה סלמון טרי בנתח אחד בלי עור, רצוי מהזנב
1/4 כוס שמן זית
1/4 כוס יין לבן
4 שיני שום כתושות
1/4 כוס שמיר קצוץ
מלח גס ופלפל שחור גרוס
לרוטב רמולד:
1 כוס מיונז ביתי
1 כף חרדל
1 בצל שאלוט קצוץ
3 מלפפונים חמוצים קצוצים
2 כפות צלפים קצוצים
2 כפות שמיר קצוץ
אופן ההכנה:
יום לפני ההגשה מכינים את הדג. מחממים תנור מראש לחום בינוני גבוה (190 מעלות צ.)
מניחים בתבנית גדולה רדיד נייר אלומיניום גדול שיעטוף את נתח הדג בנוחות, מניחים על הנייר את הדג, מתבלים בשמן הזית, יין לבן, שום, שמיר, מלח ופלפל. מרימים את שולי הנייר מעל הדג וסוגרים לחבילה הרמטית עם מספיק מקום לאדים שייווצרו במהלך האפייה. אופים כ – 25 דקות, מוציאים מן התנור, מצננים ושומרים במקרר למשך הלילה.
למחרת מסדרים את הדג על צלחת הגשה.
מערבבים את כל חומרי הרוטב.
ניתן לצקת את הרוטב מעל הדג או לחילופין להגיש את הדג כשלצידו קערה עם הרוטב וכל אחת ישים על הדג כרצונו.
טיפ להגשה:ניתן לחלוט אספרגוס יום לפני שישמש כמצע להגשת הדג.
בתאבון!

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

גיליון החודש
שער מגזין 106
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
פרסומות
צור קשר
הכל מתחיל בך - הקול הגברי - באנר פרסום לקבוצת פייסבוק
סיגל גבאי, מלווה להתפתחות מקצועית ואישית, מאמנת מוסמכת, מאסטר ל- NLP.
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן