עופיונים/שוקייים ברוטב טריאקי, רכז רימונים ודבש

ל 6 סועדים
חומרים:
3 עופיונים או 12 שוקיים
לימון אחד או שניים
גרעיני רימון
למרינדה:
חצי כוס רכז רימונים
אחת וחצי כף ריבת משמש או אפרסק
2 כפות דבש
1/4 כוס רוטב טריאקי
פלפל שחור גרוס
מלח גס
אופן ההכנה:
יום לפני הארוחה משפשפים את העוף עם לימון. אם משתמשים בעופיונים מכניסים 1/4 לימון בטוסיק שלו. מכינים את המרינדה: שמים את כל החומרים בקערה, מערבבים היטב ומכניסים פנימה את העופיונים.
(את אותו התהליך עושים עם השוקיים)
מעבירים לקופסא שניתן להפוך מצד לצד וכל כמה שעות הופכים לצד שני.
למחרת מחממים תנור ל 220 מעלות
מסדרים את העופות על תבנית מעליהן שופכים את המרינדה ומכסים ברדיד אלומיניום.
מכניסים לאפיה למשך 30-40 דקות.
לאחר מכן להוציא את הרדיד ולהכניס שוב לתנור להשחמה מכל הצדדים.
להעביר לצלחת הגשה ולפזר מעל גרעיני רימון.
ניתן להגיש עם תפוחי אדמה אפויים בתנור או עם אורז לבן.
בתאבון!

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

גיליון החודש
שער מגזין 107
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
הכל מתחיל בך - הקול הגברי - באנר פרסום לקבוצת פייסבוק
סיגל גבאי, מלווה להתפתחות מקצועית ואישית, מאמנת מוסמכת, מאסטר ל- NLP.
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן