עוף בסיידר

ל 6 סועדים

זמן הכנה : 15 דקות

זמן בישול: שעה וחצי

חומרים:

12 שוקיים

4 כפות שמן או 90 גר חמאה

1 שוט קלבדוס (קוניאק תפוחים)

חצי ליטר סיידר  יבש

 2 בצלי שלוט קצוצים

פלפל לבן גרוס

מלח

2 כפות ציר עוף

סלסלת פטריות קצוצות

2 תפוחי גרנד סמיט  חתוכים לפרוסות

1 שמנת בישול  או1 שמנת צמחית

אופן ההכנה:

בסיר  מתכת כבד  ממיסים 30 גר חמאה או מחממים 2 כפות שמן

מטגנים עד הזהבה את שוקי העוףמכל הכיוונים על מנת" לסגור אותם"

מוסיפים לסיר את הקלבדוס ומדליקים אותו ,פעולה זו נקראת פלמבה.

מוסיפים את הסיידר ,את הציר עוף , פלפל ומלח .

במקביל שמים 30 גר חמאה או כף שמן במחבת ו מקפיצים את הפיטריות .מוסיפים אותם לסיר העוף.מוסיפים כנוזלים אם יש צורך כך שיכסו את העוף.באמצע הבישול מוסיפים את השמנת.

במקביל ממיסים את יתר החמאה או השמן מטגנים את פרוסות התפורים עד הזהבה.

להגשה מסדרים בצלחת ומעטרים עם התפוחים .

אפשר להגיש עם אורז לבן או עם מחית תפוחי אדמה

בתאבון

333203_247538465285637_6566651_o

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

גיליון החודש
שער מגזין 106
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
פרסומות
צור קשר
הכל מתחיל בך - הקול הגברי - באנר פרסום לקבוצת פייסבוק
סיגל גבאי, מלווה להתפתחות מקצועית ואישית, מאמנת מוסמכת, מאסטר ל- NLP.
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן