עוגת דבש עם תפוחים

מצרכים:
350 גר' דבש
200 גר' סוכר
4 ביצים
1 כוס בירה שחורה (250 מ"ל )
1 כוס שמן (250 מ"ל)
350 גר' קמח תופח, מנופה
1/2 כפית קינמון
קורט ציפורן טחונה
1 כפית סודה לשתיה
2 תפוחי גרנד סמיט קלופים ומגורדים גס
2 תבניות אינגליש קייק משומנות היטב
אופן הכנה:
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
שמים בקערה של המיקסר את הדבש, הסוכר, הביצים, הבירה והשמן ומערבלים כ – 2 דקות.
מוסיפים את הקמח, התבלינים ואבקת סודה לשתיה, ומערבלים כ – 2 דקות. מוסיפים את התפוחים ומערבלים עוד קצת.
יוצקים לתבניות ואופים כ-50 דקות או עד שמכניסים קיסם והוא יוצא עם פירורים לחים. מצננים על רשת

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

גיליון החודש
שער מגזין 107
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
הכל מתחיל בך - הקול הגברי - באנר פרסום לקבוצת פייסבוק
סיגל גבאי, מלווה להתפתחות מקצועית ואישית, מאמנת מוסמכת, מאסטר ל- NLP.
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן