סלמון עם שיפונד של כרישה

4 מנות
זמן ההכנה: 20 דקות
זמן בישול: 30 דקות
מצרכים:
4 חתיכות סלמון
3 כרישות
2 בצלים
100 מ"ל יין לבן
200 מ"ל שמנת בישול
2 כפות שמן זית
4 ענפים של שמיר קצוצים
מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
מחממים תנור לחום של 150 מעלות (5)
מקלפים ופורסים דק את הבצלים. חותכים את החלק הירוק של הכרישה, פורסים את החלק הלבן ושוטפים אותם היטב ומסננים היטב.
מחממים את שמן הזית במחבת, מוסיפים את הבצל ואת הכרישה. מבשלים כעשר דקות על אש נמוכה או עד שהכרישה רכה.
מוסיפים את חתיכות הסלמון, מגבירים את האש ומזהיבים אותם כדקה.
מוסיפים את היין הלבן. מבשלים עוד שתי דקות ואז מוסיפים את השמנת. ממליחים ומפלפלים לפי הטעם.
בכלי הגשה אישיים חסיני אש שמים בתחתית מתערובת הירקות, מעל מניחים את הסלמון. מעל שופכים מן הרוטב. מפזרים מעל שמיר קצוץ.
מכניסים לתנור ואופים בין 10 ל15 דקות
(תלוי בדרגת העשייה של הדג הרצויה ). מגישים חם.

שתפו את הפוסט

השארת תגובה

גיליון החודש
שער מגזין 107
המלצות החודש
לרכישה
לרכישה
לרכישה
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
לאתר המשחקים
צור קשר
הכל מתחיל בך - הקול הגברי - באנר פרסום לקבוצת פייסבוק
סיגל גבאי, מלווה להתפתחות מקצועית ואישית, מאמנת מוסמכת, מאסטר ל- NLP.
הפייסבוק שלנו
האוכל כמשחק
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן